Skip to content

Rólam

Szia! Bertalan Gábor vagyok, a közösségi médiában az AutóSámán vagy röviden: Sámán. Gyerekkorom óta az autózás bűvöletében élek. Szerintem sokan vagyunk így.

Üdvözöllek a Világomban!

Az elmúlt évtizedekben azon dolgoztam, hogy a gyermekkori álmaimat megvalósítsam. Hosszú és rögös út van mögöttem, de még ha sokszor is eltévedtem, most mégis itt vagyok.

Középkorú férfi vagyok, vállalkozó, alkotó, véleményformáló, naiv optimista és családos.

Mérnök majd közgazdász végzettséggel felvértezve lassan 25 éve kiléptem a multi világból (Porsche Hungaria) és a saját utamat kezdtem járni. Eközben rengeteget tanultam, tapasztaltam. A szenvedélyemnek élve egyre növekvő sikerességgel teljesítettem be a gyerekkori álmom. Mára a mobilitás világáról kommunikálók közül vagyok az egyik, akit ez a szakma és közönség befogad és elismer.

De a világom több, mint minden héten egy újabb szuper tesztautó vagy nemzetközi sajtóút. Olyan viharosan változó környezetben élünk, hogy úgy érzem gyakran kell a tapasztalataimból merítve figyelmet fordítani egyéb, a Közösséget (Közösségemet) érintő dolgokban is.

Tiszteletben tartom mások véleményét és nem tűröm, ha valaki a közösségi médiát trollkodásra használja. Nem politizálok. Teszem a dolgom és fejlődök.

Vállalkozóként is az autózás világában tevékenykedem. Flottakezeléssel foglalkoztam 20 évet. A terület egyik szakértőjeként segítem az ügyfeleimet, tartok előadásokat, adok interjúkat vagy épp konferenciát moderálok. Mára a multi világot hátrahagytam és a saját utamon járok.

Online marketing szakemberként tartalmat gyártok és online kampányokat készítek. Az új világ új típusú értékeket igényel.

Örülök, hogy itt vagy, kövess az online csatornáimon.

Együttműködés

Ha együttműködni szeretnél kommunikáció, tartalomgyártás, kampány vagy teszt kapcsán, keress a kapcsolat gombra kattintva.

Ahol megtalálsz engem a közösségi felületeken

Youtube

Szépen komponált anyagok, nagyvideók és pörgős shorts-ok. 41.000 feliratkozó, 14.5 milliós össznézettség. Kapcsold be az értesítéseket is.