Skip to content

Limitált kiadású terepjáróval ünnepli a Valentin-napot a Mercedes-Benz

Limitált, mindössze 300 példányban gyártott „STRONGER THAN DIAMONDS” 

G-osztály modell bemutatásával ünnepli az idei Valentin-napot a Mercedes-Benz.

A Mercedes-Benz G-osztály igazi szerelem: az ikonikus terepjáró összetéveszthetetlen megjelenéséhez páratlan rugalmasság és egyedülálló terepképesség járul. 

A G-osztály egyedi, mindössze 300 példányban gyártott, gyémántokkal ékesített „STRONGER THAN DIAMONDS” modellje MANUFAKTUR rosewood szürke matt fényezést kapott, amelyet a Mercedes-Benz kifejezetten ehhez a különleges kiadású modellhez fejlesztett ki. 

Az egyedülálló jármű négy ajtózáró gombját 0,25 karátos gyémántberakás díszíti, az utasoldali fogantyút és a rozsdamentes acél, megvilágított küszöböket finoman kidolgozott „STRONGER THAN DIAMONDS” embléma teszi teljessé. A külső ajtókilincseken dombornyomott gyémántlogó látható, a pótkerék fedelén pedig a „STRONGER THAN DIAMONDS Edition” felirat szerepel. A különleges alkalomra egyedi kulcsot készített a Mercedes-Benz: hátoldalát ezüst embléma díszíti, amelyen a különleges modell neve és gyémántlogó található.

A modell belső felszereltségének része a kontrasztos rózsaszín varrással ellátott MANUFAKTUR fekete nappabőr kárpitozás, valamint az exkluzív „STRONGER THAN DIAMONDS” stílusjegyeket viselő fekete beltéri autóponyva. A limitált modellhez használt gyémántok etikus, szociális és ökológiai tekintetben felelős forrásból származnak, amelyről a vásárlók megkapják a Felelős Ékszeripari Tanács (Responsible Jewellery Council, RJC) tanúsítványát.

A modell Magyarországon is elérhető, rendkívül korlátozott darabszámban.

A különleges „STRONGER THAN DIAMONDS” G-osztály bemutatását „A szerelem örökké tart. Erősebb a gyémántnál” elnevezésű, a márka közösségi médiafelületein indított kampány kíséri. 

A Mercedes-Benz G500 eddig soha nem gyártott exkluzív változatának kombinált üzemanyag-fogyasztása 15,6-14,7 l/100, kombinált CO2 kibocsátása pedig 355-334 g/km. 1

Forrás és képek: Mercedes-Benz Hungária Kft.